kristallen draken schedel meditatie woensdag 28october 19.00u

In deze meditatie gaan we contact maken met de drakenenergie via een kristallen draakje.We gaan hiermee op een spirituele reis naar oorden waar we kunnen genieten,ontspannen maar ook  inzichten of boodschappen krijgen.met de drum worden jullie begeleid en weer met beide voetjes aan de grond gebracht.....ook kinderen vanaf 10jaar kunnen hier aan deelnemen.

plaatsen zijn beperkt,bij goed weer is de activiteit buiten.dus reserveer je plaatsje snel.

10,00 €

 • Beschikbaar

vrouwencirkel 30october 19.00u

tijdens deze vrouwencirkel gaan we onze vrouwen kracht terug opwekken door beweging en dans en we gaan ook een prachtige weg afleggen om weer helemaal vrouw te mogen zijn en onze taak voor wereld te vinden.....weer neen durven te zeggen,onze schoonheid durven tonen,ons weer geliefd voelen en nog zoveel meer belangrijke aspecten zullen aanbod komen

. om deel te nemen speelt leeftijd,lenigheid of lichamelijke mankementen geen enkele rol,elke vrouw kan hier aan deel nemen. de cirkel zal wekelijks georganiseerd worden op vrijdag avond 19u;

je kan een 10beurten kaart verkrijgen voor 100eu ipv 200eu.

meebrengen gemakkelijke kledij, warme sokken en een goed humeur

20,00 €

 • Beschikbaar

gezondheidsmeditatie maandag 9 november 19u

tijdens deze moeilijke tijden waarin we verplicht worden om een mondmasker te dragen,is het absoluut nodig om ons immuumsysteem sterk te houden en ons zoveel mogelijk van ziekte vrij te maken.Dit kan door een gezondheidsmeditatie toe te passen.Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben.iedereen kan hieraan meedoen.we proberen deze meditatie elke maandag te geven zodat we ons immuumsysteem weer kunnen opbouwen.

schrijf dus snel in als je wil deelnemen want de plaatsen zijn beperkt.

10,00 €

 • Beschikbaar

workshop pendelen zaterdag 24october 15u

Onze pendel workshop is zowel voor beginners als  gevorderden.Wij leren jullie de techniek van Pozznik aan. Pozznik is vooral gekend voor zijn i9 flessen ,maar hij heeft nog veel meer andere producten en technieken naar buiten gebracht.

Je leert heel snel en makkelijk pendelen voor jezelf en anderen.We leren ook hoe we voedingstoffen,medicatie,supplementen enz...kunnen uittesten voor ons lichaam

er zijn pendels beschikbaar ,maar je mag ook zelf je pendel meebrengen.

Ook schrijfgerief en papier meebrengen.

 

 

35,00 €

 • Beschikbaar

workshop al je trauma's en angsten los laten zaterdag 31oktober 11u

 

Momenteel heerst er een hoop angst en onzekerheid in de wereld. Angst voor de gezondheid van jezelf en anderen, angst voor intimiteit, angst voor je baan, je bedrijf,je toekomst et cetera. Angst is zelfbevestigend en kan ons daarom gevangen houden in een vicieuze cirkel. Daarom is het belangrijk dat wij leren om naar die angst toe te gaan om deze los te laten. Hoe meer angsten we herbergen, hoe meer verdedigingsmechanismen we moeten opzetten en hoe minder energie we hebben voor groei en transformatie. Angst triggert  stress en kan dus ook verzwakkende immuunreacties hebben. Angst contacteren en loslaten helpt ons om over te gaan van de vecht- en vluchtrespons  naar de rust- en helingsstand. Dat versterkt ons immuunsysteem en maakt de weg naar onze toekomst vrij. Het vergt moed om naar je angst toe te gaan, maar dat is hoe bevrijding begint, het begint met moed. Laten we dus gaan oefenen om angst te leren loslaten en de kracht in onszelf terug te vinden

150,00 €

 • Beschikbaar

soundhealing /14nov/12dec

Soundhealing is een moment voor jezelf. Gewoon liggen en helemaal ontspannen. Niets moet, maar alles mag er wel zijn! Er wordt een ruimte geschept van ontvankelijkheid, aanvaarding en vertrouwen. Kortom Liefde.
Jij mag er helemaal zijn zoals je bent zonder iets te veranderen aan jezelf, de klanken zijn er om dit te helpen realiseren. De geluiden kunnen zacht en aangenaam zijn, maar ook diepgaand en misschien confronteren. Het hele process beoogt jouw eigen weerstand, voor dat wat er is, helpen los te laten. Geen verzet meer, maar aanvaarding. Misschien kom je zo wel in het veld van (zelf)liefde dat voorbij onze oordelen ligt of wordt je getoond welke oordelen over onszelf en anderen dit in de weg staan.
Misschien ga jij zelf met een andere focus of intentie de klankheling in en dit is ook heel erg welkom.

Wees welkom vanaf 19u00. We beginnen om 19u15 en eindigen rond 21u30.
Deelname vrije bijdrage

Gezien de huidige regels gelieve je mondmasker bij de hand te hebben en we respecteren ieders afstand zodat iedereen zich comfortabel en veilig kan voelen.

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je in via:
jensdesaer@hotmail.com

Na inschrijving krijg je nog een welkomst e-mail met de nodige informatie.

0,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

body harmonics 31oct/

BODY HARMONICS

Tijdens Body Harmonics ga je op een intuïtieve manier in contact gaan met je lichaam om met haar natuurlijke harmonie te her-verbinden.
Door dit contact kan je meer rust, stabiliteit en vrijheid van geest en lichaam ervaren. Je leert je lichaam beter kennen zowel in kracht als soepelheid waardoor je je zekerder in je vel kan voelen en misschien met meer bereik en veerkracht je dag door kan komen. Vele van de oefeningen zal je ook los doorheen je dag kunnen toepassen als je van wat spanning af wil of nood hebt aan een verademing. We richten ons op de integratie van het dagelijks leven met gezonde lichaamsbeweging.
Tijdens de les spelen we met structuur en loslaten, flow en weerstand, adem en beweging.
Ten alle tijdje ben jij meester over jouw lichaam en kan je zelf bepalen hoe intens je een oefening doet. Er is ook een afwisseling tussen begeleide oefeningen en bewegingen die jouw lichaam zelf willen maken in het moment. Er is wel steeds mijn ondersteuning.
Op deze manier word je gestimuleerd om zelf de leiding te nemen in het verkennen en de 'gezondheid' van je lichaam waardoor je steeds beter gaat weten wat je lichaam te geven en wanneer.

De lessen zijn los te volgen of je kan ook een engagement aangaan en de reeks van 7 lessen volgen.
Je hoeft nog niet meteen te weten of je de hele reeks wil meedoen en kunt dit gaandeweg nog beslissen.

Welkom vanaf 17u00
We starten steeds tijdig om 17u15 en eindigen om 18u30
Draag comfortabele kledij en breng een matje mee voor op de grond te zitten en liggen.

 

vrije bijdrageGezien de huidige regels gelieve je mondmasker bij de hand te hebben en we respecteren ieders afstand zodat iedereen zich comfortabel en veilig kan voelen.

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je in via:
jensdesaer@hotmail.com

0,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

drumcirkel met jens 31 oct,28nov

De Drum, een oeroud instrument, het brengt een ritme en gronding. Het vertegenwoordigt het element aarde, stabiliteit. Heb jij zin om mee te gaan op het ritme van de drum, te zakken in de diepe klanken van de aarde die je mee op een innerlijke reis kunnen nemen? Luisteren als een baby naar de hartslag van de moeder en meegevoerd worden met haar gezang?
Het drummen in groep kan ontspanning, verbinding, hoop, inspiratie en andere positieve geestestoestanden opwekken en op die manier bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. Tijdens de innerlijke drumreis kunnen er misschien ook wat moeilijkere emoties opkomen, zoals verdriet, angst, boosheid, onrust,... Deze emoties mogen zich tonen om gezien te worden, we mogen ze erkennen als een deel van ons dat ook bestaansrecht heeft zonder plaats te moeten maken voor 'betere', aangenamere emoties. Wat er ook is toont het hele kleurenpalet van wie wij zijn als mens en wat we ook ervaren is steeds in beweging, veranderend en 'goed' zoals het is.
Voor we starten word je begeleid in het kennis maken met de stilte, jezelf en de drum. We maken contact met de groep, de aarde, de elementen en zullen samen onze weg gaan doorheen verschillende ritmes drummen. Hierbij kan er gezongen worden en zullen er momenten zijn om gebeden of verzoeken uit te spreken waarvoor er samen gedrumd zal worden. De groepsenergie hierin werkt heel steunend waar we ook voor drummen.
Heb je zelf nog geen drum maar wil je wel graag de kracht van de drumcirkel ervaren dan kan je er een uit het winkeltje gebruiken.

Wees welkom vanaf 19u00.
We starten om 19u15 en eindigen rond 21u00.

Deelname vrije bjidrage

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je in via:
jensdesaer@hotmail.com

0,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

inwijding van de vrouwelijke kracht

In deze tijden is het zeer belangrijk om volledig in onze vrouwelijke kracht te komen staan.Dit kunnen we versterken door een activatie van de zon/aarde energie.Er is geen voor kennis vereist.Wel vragen we om een week voordien dagelijks ongeveer 2liter water te drinken,weinig of geen vlees te eten,geen alcohol of stimulerende middelen/medicatie te nemen.DIt om uw energetische trilling zo hoog mogelijk te houden.

deze cursus wordt in 2 opeenvolgende dagen gegeven.

op zaterdag 18 en zondag 19 juli van 11u tot 17u.Thee en water is inbegrepen een lunch dient u zelf mee te brengen.

meebrengen:schrijfgerief/papier, witte of licht gekleurde makkelijke kledij

250,00 €

 • Beschikbaar

drumcirkel

Deze dag gaan we aan de oude eik in scherpenheuvel een drumcirkel houden.Deze zeer oude boom heeft dringend energie nodig en op deze manier kunnen we hem een mooie krachtige heling geven.wie een eigen drum heeft breng die zeker mee.we hebben maar een paar drums ter beschikking.bij regenweer gaat het niet door .inschrijven op 0488220149 hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage voor de bloemetjes en kristallen die we aan de boom schenken.

0,00 €

 • Beschikbaar

workshop smudgen

In de spirituele wereld horen we veel over smudgen vertellen.Maar wat is dat nu eigenlijk,waar dient het voor,wat moeten we wanneer en hoe gebruiken.Dit kan je allemaal leren op onze workshop smudgen.Je kan ook al eens een kijkje nemen in onze rubriek smudgen/zuiveren.

Iedereen kan hier aan deelnemen.Ook kinderen zijn welkom om deze technieken aan te leren.

Voor iedereen is er een kleine attentie voorzien om ook thuis te starten met smudgen.

inschrijven is noodzakelijk daar we ons nog steeds aan beperkte plaatsen moeten houden.

15,00 €

 • Beschikbaar

leer je huisspirit kennen

We leren in deze workshop hoe we een huisgeest roepen en met hem gaan samen leven.Een huisgeest zorgt voor onze familie en beschermd ons huis.
huisgeesten zijn liefdevol,aangenaam en behulpzaam.wil jij ook een huisgeest ? kom dan zeker mee doen.

15,00 €

 • Beschikbaar

info avond

info avond:Wanneer is het nodig om je huis te laten zuiveren?Hoe doen we dat en welke resultaten behalen we hiermee?Moeten we alleen ons huis zuiveren of ook onszelf en onze huisgenoten of misschien ook nog onze werkplaats.Op al deze vragen kun je een antwoord krijgen op onze info over huizen zuiveren. .Wij geven alle nodige uitleg over wat er jouw geluk en jouw gezondheid kan tegen werken.Voor de 5eu inkom krijg je een pendelsessie om te zien wat er bij jouw thuis mag bijgestuurd worden.

schrijf tijdig in voor deze boeiende avond

5,00 €

 • Beschikbaar