Spirituele begeleiding

Je mag ons beschouwen als een spirituele begeleider, een duw in de rug, een ervaren luisterend oor.
We zoeken naar jouw diepere ik, waar jouw levensmissie, drive en sterkte liggen. Via concrete oefeningen laten we je terug genieten van rust en harmonie. We zullen je aanmoedigen en motiveren maar ook inzichten geven en zelfvertrouwen. Alles wat nodig is voor jou mentale upgrade .

 

Begrijp je dat stemmetje in je hoofd niet meer

Sta je op een kruispunt in je leven of ben je even de weg kwijt?
Geeft het stemmetje in je hoofd dubbelzinnig advies of voel je je gevangen in je huidige relatie, job of je eigen leven? Dan gaan we samen jouw innerlijke stem vertalen.

Bewustwording

Samen gaan we op pad en zoeken we naar de richting die je werkelijk uit wil gaan. We graven in jouw persoonlijke krachtbron, spreken jouw intuïtie aan en ontwikkelen het duwtje in de rug waar jij naar op zoek bent. Via gerichte vragen zetten we een bewustwording in gang die daarna uitrolt in een veranderingsproces.

Actief aan de slag
De sessie kan actief zijn. Het kan ook zijn dat je concrete opdrachten mee naar huis krijgt. Ook wandel coaching in de natuur behoren tot de mogelijkheden.

Resultaat

Onze coaching is erop gericht jouw zelfredzaamheid te bevorderen. Via een begeleid proces word je in beweging gezet om tot jouw beste resultaat te komen. Er is actie nodig. Je wordt uitgedaagd om eerlijk en open je eigen situatie onder de loep te nemen en via een specifiek coachproces exploreren we samen de juiste inzichten.

 

 

Wij geloven in de kracht van de mens. Met een gezonde portie zelfvertrouwen en goede wil, kan je je dromen waarmaken. Laat je gewoon omringen door een geduldige partner, betekenisvolle vrienden en…. de juiste coach!