coaching

 

Is je energie of levenslust ver te zoeken?

Of ben je op zoek naar een manier om vitaal en krachtig in het leven te staan? Of vooral, wil jij je dromen en wensen gaan manifesteren ?

Ben je daarin vooral op zoek naar hoe ? Heb jij nood aan eender welke transformatie in welk levensgebied dan ook ?

Wil je vooral weten wat jouw gedrag weerspiegelt, en uitlokt in je dagelijks leven, op werkterrein, op familiegebied, of relationeel vlak ?

Dan kan je na een intake gesprek het juiste behandel plan bespreken en de  juiste inzichten meekrijgen die op jouw pad nodig zijn.

Je bent in ieder geval hier aan het juiste adres om je professioneel te laten coachen.

 

Uniek aan onze aanpak is dat je een duo begeleiding krijgt. Door de prachtige samenwerking tussen beide coaches krijg je de beste deskundige aanpak met alle respect voor jouw wensen en waarden.

Ons nog even voorstellen.

 

Transformatie coach:

 

Ik ben Tamara, als transformatie coach ben ik er om meer inzichten in jouw leven te brengen. Meer dan 10 jaar verdiepte ik mij in de werking van onze lichamelijke blauwdruk, Door een wel overwogen inzicht vormde ik ons spiritueel centrum om tot een compleet health centrum. Samen met mijn zielen zuster sta ik  voor U klaar  bij Pacha-mama health centrum.

 

 

Bewustzijns coach:

 

Ik ben Christa, samen ga ik met jouw op pad om te ontdekken waar jouw ziel voor gekozen heeft. Wat wil je nog bereiken in uw leven ? Welke keuzes wil je maken ? 

Waar ligt je passie ?

Ik omarm je met mijn voelsprieten om zo jouw unieke energetische blauwdruk te doorgronden.

 

De ziel 

zei tegen de gedachten

jullie zien niet wat ik niet zie

jullie geven zorgen

ik intuïtie

 

 

 

                                                           UNIEKE WERKING

Bij ons krijg je waar voor je geld. Je wordt hier gecoacht door niet 1 maar wel 2 fantastische zielen zusters.

Het is een unieke samenwerking om jouw nog beter te kunnen begeleiden.

 

Spirituele begeleiding

Je mag ons beschouwen als een spirituele begeleider, een duw in de rug, een ervaren luisterend oor.
We zoeken naar jouw diepere ik, waar jouw levensmissie, drive en sterkte liggen. Via concrete oefeningen laten we je terug genieten van rust en harmonie. We zullen je aanmoedigen en motiveren maar ook inzichten geven en zelfvertrouwen. Alles wat nodig is voor jou mentale upgrade .

 

Begrijp je dat stemmetje in je hoofd niet meer

Sta je op een kruispunt in je leven of ben je even de weg kwijt?
Geeft het stemmetje in je hoofd dubbelzinnig advies of voel je je gevangen in je huidige relatie, job of je eigen leven? Dan gaan we samen jouw innerlijke stem vertalen.

Bewustwording

Samen gaan we op pad en zoeken we naar de richting die je werkelijk uit wil gaan. We graven in jouw persoonlijke krachtbron, spreken jouw intuïtie aan en ontwikkelen het duwtje in de rug waar jij naar op zoek bent. Via gerichte vragen zetten we een bewustwording in gang die daarna uitrolt in een veranderingsproces.

Actief aan de slag
De sessie kan actief zijn. Het kan ook zijn dat je concrete opdrachten mee naar huis krijgt. Ook wandel coaching in de natuur behoren tot de mogelijkheden.

Resultaat

Onze coaching is erop gericht jouw zelfredzaamheid te bevorderen. Via een begeleid proces word je in beweging gezet om tot jouw beste resultaat te komen. Er is actie nodig. Je wordt uitgedaagd om eerlijk en open je eigen situatie onder de loep te nemen en via een specifiek coachproces exploreren we samen de juiste inzichten.

 

 

Wij geloven in de kracht van de mens. Met een gezonde portie zelfvertrouwen en goede wil, kan je je dromen waarmaken. Laat je gewoon omringen door een geduldige partner, betekenisvolle vrienden en…. de juiste coach!