Soms denk ik , hoe zou het zijn om in een paradijs op aarde te wonen. We mogen alles, maar moeten niets. Wij communiceren met dieren, planten en gebruiken onze oerkrachten. We  komen samen in een cirkel, mediteren met kristallen, drummen op onze hartslag. Iedereen is er even belangrijk, aanvullend op elkaar om onze energie te versterken. Wij wonen in droomhuizen, aan een rivier van drinkbaar water, midden in de ongerepte natuur. Volledig zelfvoorzienend...wat een vrijheid! En dan kom ik terug...in onze realiteit en weet ik, dat ik niet zomaar, zonder rede op deze  aarde ben. Ik ben hier met een opdracht, om mensen weer de PURE liefde te laten voelen. Mensen te laten ervaren hoe mooi onze nieuwe aarde er uit kan zien. SAMEN, want we staan er niet alleen voor. Deze mooie wereld wordt door ons samen gecreëerd.
 

nood aan een leuke dag met gelijkgestemden!

kom dan naar de bijeenkomst en lezing van B.izar.

schrijver van het boek "de onzichtbare bankkiers"

 

 

 

 

Wat zij willen dat wij denken’.

 

Wij mogen er allemaal iets van vinden en dat doen wij ook, maar wat wij er van vinden wordt mede bepaald door onze omgeving en wat wij lezen, horen en zien in de media. Maar nu… Stel dat de kranten, radio en televisie bewust bepalen wat zij willen dat wij denken? Stel dat de informatie die wij ontvangen van de media incompleet, eenzijdig en vaak onwaar is. Zou het kunnen zijn dat ons denken als gevolg van media verdoving, brainwash en nep nieuws bewust wordt gemanipuleerd?

 

Voorbeelden zijn de bedachte corona pandemie, de apen pokken en ophokpesten die ze nog voor ons in petto hebben. Allemaal ‘dodelijke ziektes’ die alleen maar met de cabal gifspuit, QR codes, muilkorven en anderhalve meter onzin bestreden kunnen worden. Dan hebben wij nog de bedachte klimaatleugen, de bedachte stikstofwaanzin, de weerzinwekkende zinloze en nodeloze oorlog in Oekraïne, vluchtelingen, gender onzin en gebrek aan zorg, fatsoenlijk onderwijs en betaalbare woningen. Of dacht u soms dat al deze dingen toevallig gebeuren.

Het gaat om ANGST ZAAIEN, want bange mensen kun je gekke dingen laten doen. Met bizarre noodwetten zonder noodzaak kan de overheid eenvoudig de horeca en de winkelstraat kapot maken zodat wij allemaal onze boodschappen gaan doen bij hún multinationals zoals Bol.com en Amazon. Elk weldenkend mens moet zich afvragen welke agenda achter deze waanzin zit en hoeveel van deze voorgeschreven werkelijkheid wij nog moeten slikken?

 

De lezing gaat over onzichtbare macht achter de schermen. Over globalisten, bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten en zionisten, maar ook over de bizarre Brusselse poppenkast van de EU zwendelaars, het Vaticaan, big Pharma, Europese koningshuizen en valse vlag terreur. Het onderwerp is bloedserieus, maar de lezing blijft informeel en toegankelijk.

 

Wie denkt dat de overheid er is om de belangen van de burger te dienen komt bedrogen uit. Wereldwijd is de burger de melkkoe van de failliete overheid. Waarom is de overheid failliet? Omdat reservebanken systematisch landen beroven en op hoge schulden jagen. Zodoende verschuift vermogen continu uit de samenleving naar de 0.1% allerrijksten van deze wereld. Ze krijgen de kans om dit ongestoord te doen omdat overheden geïnfiltreerd zijn met Young Global Leaders van het World Economic Forum (WEF) klasje van Klaus Schwab. Het zijn geen leiders maar landverraders die dansen naar de pijpen van de VN & EU globalisten die een één wereld regering nastreven naar Noord Koreaans voorbeeld.

Abraham Lincoln en John F. Kennedy waren de bekendste maar zeker niet de enige Amerikaanse presidenten, die het volk waarschuwden voor de leugens en het bedrog van een occulte schaduwregering. Zij werden niet gehoord maar wel vermoord. De wereld wordt geregeerd door een misdadig cabal van hoog geplaatste globalisten, zionisten, vrijmetselaars en jezuïeten die uitsluitend hun eigenbelang dienen. Deze criminele old boy elite werken aan een Nieuwe Wereldorde waarin zij de absolute macht over alles en iedereen nastreven. Om dit doel te bereiken moeten landen hun soevereiniteit opgeven, het monetaire systeem op de schop, beurzen crashen en oorlogen gevoerd worden. Ze noemen het; ‘The Great Reset’, ‘Build Back Better’ en het ‘nieuwe normaal’. In 2030 ‘You will own nothing but you will be happy’, aldus Klaus Schwab.

Zodra mensen beseffen dat zij elke dag weer beduveld worden, kan met de kracht van, WE THE PEOPLE het Deep State roversnest ontmaskerd worden, waarna 7 miljard goedwillende mensen weer aan hun toekomst kunnen werken zonder graaiende bankiers, rovende overheid, huichelachtige religie en zinloze oorlogen. Waarom niet de 99.9% tegen de 0.1% in plaats van andersom? De meeste stemmen gelden. Tóch? Wat gaat ú met deze informatie doen? Kom in verzet en doe iets.

 

Samen met pacha- mama willen wij er een leuke dag van maken met gelijkgestemde zielen. Tussen 13 en 14u komen we samen bij pacha-mama Houwaartstraat 336 3270 Scherpenheuvel. Om 17u eten we gezellig een tajin ( met kip of vegetarisch) . En om 19.30u start de lezing van B.Izar.

 

Als u aan de ganse dag deelneemt is de prijs 25eu (eten en lezing inbegrepen) de eerste 10 inschrijvingen krijgen zelfs gratis een 1persoons tajin mee naar huis.

De deelname voor alleen de lezing is 10 eu.

 

Gelieve op voor hand in te schrijven 0488220149

 

tamara.