Bormo Plantenlaboratorium

 

Deze ambachtelijk, ritmisch vervaardigde
producten zijn eigenhandig, gewetensvol en
zorgvuldig samengesteld uit zuivere
natuurelementen om uw gezondheid en
die van de natuur te dienen.

 

 

Bormo shampoo :

ontspant de hoofdhuid en activeert de bloedcirculatie.

Zijn harmoniserende werking op de talgkliertjes en de haarwortels maakt uw haar weer zacht, gezond en sterk.

Bormo-shampoo is aan te raden bij haaruitval, roos, gespleten haarpunten, droog en vet haar. Hij geeft uw haar meer volume en een mooie natuurlijke glans in evenwicht met uw uitstraling. Bovendien laat het lange tijd een aangename, zuivere plantengeur na.

Bormo-shampoo mag dagelijks gebruikt worden en is geschikt voor alle haartypes.

Gebruik: bij droog haar en haaruitval: oplossen in water en het haar zachtjes met de vingertoppen wassen. Ook voor kinderen is deze handelswijze aan te bevelen. Bij vet haar: het schuim 5 minuten laten inwerken, spoelen met warm water. Deze behandeling herhalen en naspoelen met lauw water.

 

 

Bormo Morgenrood parfum:

wordt vervaardigd uit zuivere, etherische oliën van citrus bloemen en is gerijpt in natuurlijke gistalcohol.

Deze parfum / eau-de-toilette met haar aantrekkelijke geur is voor iedere gelegenheid geschikt.

Morgenrood is bijzonder opwekkend en stimulerend en werkt harmoniserend op lichaam, ziel en geest. Het versterkt de innerlijke krachten positief.

Deze eau-de-toilette laat geen sporen na op uw kleding en kan daarom eveneens worden gebruikt als zuivere en natuurlijke deodorant. Mannen appreciëren Morgenrood als tonifiërende after-shave.

De parfum wordt aangeboden met een milieuvriendelijke verstuiver zonder drijfgas, die het mogelijk maakt een flesje ongeveer 1200 maal te gebruiken.

 

Bormo-Hygiëne:

werkt zeer zuiverend, is reukloos, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Het is een hygiënisch reinigingsmiddel dat geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Dit product heeft een rustgevende werking in voet- en ligbaden.

Voeg twee à drie dopjes Bormo-Hygiëne bij uw badwater: uw huid wordt zuiver, jong en zacht, en u zal na het baden geen onaangenaam gevoel meer ervaren van jeuk, prikkelingen of rode plekken. Bij gebruik onder de douche heeft Bormo Hygiëne een verfrissende en opwekkende werking. Dit zuiveringsmiddel is ook in het bijzonder aan te raden voor het baden van kinderen. Zelfs als uw baby van het badwater drinkt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

De ervaring heeft ons geleerd dat Bormo-Hygiëne voor heel wat doeleinden kan worden aangewend. Spoel er gerust uw groente en fruit mee: ze worden ontdaan van insectenresten en schadelijke stoffen en smaken beter.

 Als glansmiddel in de vaatwasmachine of als afwasmiddel bij de vaat, geeft uw servies een prachtige glans. Bovendien laat dit product geen schadelijke film of onaangename geur achter, zodat de smaak en kwaliteit van eten en drinken niet wordt verstoord. Onverdund vermengd met aarde verwijdert u zonder problemen aanbranding en roestvorming van pannen.

Bormo-Hygiëne houdt het kunstgebit zuiver.

Leder wordt gereinigd en gevoed. Goud, zilver en porselein worden mooier en de kleur van edelstenen en mineralen dieper.

Als schoonmaakmiddel geeft het verrassende resultaten: uw auto lijkt wel nieuw, uw marmeren vloer is eindelijk schoon en glanzend en uw ruiten worden helder en bij een extra beurt zelfs dampvrij. Bovendien blijven bij het schoonmaken uw handen mooi en zacht.

Bormo-Hygiëne verzacht en versoepelt de fijne was, wast babykleertjes veilig schoon en geeft wollen truien hun veerkracht terug. Bovendien worden de kleuren niet aangetast.

Ook hemdskragen, tapijten en gordijnen worden onberispelijk schoon. U kunt Bormo-Hygiëne onverdund aanbrengen op wijn- en vetvlekken, dan verdwijnen ze nadien gemakkelijk bij het wassen.

Kamerplanten worden zonder moeite ontdaan van stof en krijgen meer ademvrijheid. Dit product kan eveneens gebruikt worden voor de hygiëne van dieren.

 

 

Bormo-Wonder:

Deze zuivere, reuk en smaakloze pommade bevat een grote natuurkracht die uw huid activeert om die bestanddelen op te nemen die ze nodig heeft.

Bormo-Wonder is volstrekt veilig en kan daarom voor veel doeleinden gebruikt worden.

Als dag- en nachtcrème geeft zij uw huid een jonge gezonde uitstraling door de gunstige werking tegen rimpels.

Als lichaamsverzorging geeft zij goede resultaten voor en na het zonnebaden. Dit product is bij uitstek aan te raden als u gebruik maakt van de zonnebank. Bormo-wonder heeft een heilzame werking bij blauwe plekken, geschaafde en geïrriteerde huid, jeuk en droge lippen. Zij heelt kloven en grauwe huid bij winter- en zomerweer, eelt en huidverdikkingen voelen minder hinderlijk aan.

Bormo-Wonder regenereert en versoepelt de huid rond de nagels. De nagels worden versterkt waardoor ze een diepere glans krijgen.

Bormo-Wonder beschermt en maakt geen vlekken. Bij het verzorgen van kinderen en baby's is deze "kabouterzalf" onmisbaar.

Dit product is ook uitermate geschikt voor pre- en postnatale verzorging: tijdens de zwangerschap houd het de huid soepel, bij de borstvoeding helpt het kloofjes voorkomen.

Wanneer Bormo-Wonder in de maag terechtkomt, is dit ongevaarlijk. Deze pommade mag ook gebruikt worden voor het verzorgen van het tandvlees; ze neemt tevens de ongemakken van het kunstgebit weg.

Bormo-Wonder is een weldadig hulpmiddel bij energetische massages, voet- en handverzorging. Bij een regelmatige verzorgende massage voelen voeten en onderbenen lichter aan, met een betere nachtrust tot gevolg.

Ook voor uw intieme verzorging is Bormo-Wonder echt aan te raden. U zal ervaren dat dit product zijn naam niet gestolen heeft.

 

 

meer weten over bormo, breng een bezoekje aan onze winkel.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------