Magnesium speelt een belangrijke rol in ons lichaam.

– Het versterkt onze weerstand

– ontspant spieren en bloedvaten

– versoepelt gewrichten

– verbetert de nachtrust

– brengt rust in het zenuwstelsel

– stimuleert vetverbranding

– versterkt de botten...

 

Magnesium wordt beter via de huid opgenomen.

Tabletten zijn niet lichaamseigen en hebben daardoor dikwijls diarree tot gevolg. Ook gaat er veel van de waarde verloren in het maagdarmkanaal.

Dus de beste opname is via de huid.

Via de haarzakjes en de zweetklieren wordt 90% van onze magnesium op cel niveau opgenomen in een paar minuten.

 Onze olie

Onze olie is niet echt een olie. Het is een verzadigde zoutoplossing in geconcentreerde vorm. Elke spray bevat ongeveer 10miligram pure magnesium chloride. Volledig puur zonder toevoegingen. Rechtstreeks uit de Nederlandse bron.

 

Gebruik:

Elke dag verliezen we een bepaalde hoeveelheid magnesium. Deze kunnen we dan ook dagelijks weer aanvullen met onze olie of onze magnesium kristallen.

Voor het slapen gaan spuiten we een kleine hoeveelheid olie op onze navel, onder de oksels en onder de voeten. Hier wordt de magnesium ten volle opgenomen tijdens de nacht.

 

Spierkramp:

Spierkrampen zijn duidelijke aanwijzingen van magnesium te korten en een toename van calcium in de spieren. Magnesium ontzuurt de spiercellen zodat er een onmiddellijke ontspanning komt.

 

Gevolgen van magnesium te korten

– hoofdpijnen

– slaapstoornissen

– huidaandoeningen

– concentratie stoornis

– tandbederf...

 

Sportolie met toegevoegde DMSO(dimethylsulfoxide)

Speciaal voor sportliefhebbers is er Permsal Magnesium sportolie. Bij intensief sporten verbruikt het lichaam als gevolg van de verhoogde spieractiviteit aanzienlijk meer magnesium. Bovendien wordt door de toegenomen transpiratie ook meer magnesium uitgescheiden. Hierdoor ontstaat een verhoogde behoefte aan magnesium. Magnesium voorkomt spierkrampen, verhoogt het uithoudingsvermogen, heeft een positief effect op prestaties, versnelt het herstel na inspanning en levert een bijdrage aan vetverbranding.

 

Gebruik de magnesium (sport)olie voor het direct ontspannen van de spieren bij kramp. Smeer een ruime hoeveelheid magnesium op de plek waar de kramp zich bevindt en masseer de magnesium goed in. Strek hierna de spier herhaaldelijk en de pijn zou volledig moeten verdwijnen.

Tip: spuit magnesium (sport)olie gedurende de cooling down periode. Wanneer u heeft getranspireerd van een sport activiteit is het advies om direct magnesium aan te brengen op de huid. De zweetklieren en haarzakjes staan open en hierdoor is de opname buitengewoon effectief.

Als u dagelijks last van krampen heeft adviseren wij dagelijks magnesium te smeren op de desbetreffende plek en gebruik te maken van magnesium kristallen om volgende spierkrampen te voorkomen.

De sport olie werkt ontsteking remmend en pijnstillend.

 

Voor een zachte huid is er de body scrub

 

Voor een extra snelle opname van het magnesium en tegelijkertijd een extreem zachte huid, gebruikt u onze bodyscrub. Door de reinigende werking van het Keltisch zeezout komt de heilzame werking van het magnesium nog beter tot zijn recht en worden de 84 mineralen in deze scrub nog beter door de huid opgenomen.

 

Tandverzorging

Met de magnesium gel kan je niet alleen de huid masseren, maar ook de tanden poetsen. Het verzorgt het tandvlees, werkt ontsteking remmend en stopt bloedend tandvlees.

 

 

wil u meer te weten komen over dit product breng dan een bezoekje bij Pacha-mama