Wie ben ik:

 

Hallo,mijn naam is Tamara Vancauwenbergh, oprichtster van vzw Pacha-Mama.

Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de spirituele wereld.

Mijn taak in dit leven is mens en aarde weer in balans brengen en dit vooral door heling en zuivering.

Mijn dagelijkse bezigheden zijn: channelen met gidsen, mediteren met kristallen schedels en draken. Pendelen, zuiveren en heling en het overbrengen van Galactische boodschappen.

Deze passie brengt elke dag weer leuke en boeiende dingen in het leven van mij en van anderen.

 

 

                                                                   Een unieke ervaring:

 

                                   Siberisch sjamanisme en hoe het op mijn weg kwam;

 

Enkele jaren geleden las ik de boekenreeks van Anastasia. Hierdoor kwam ik  zeer sterk in verbinding met Siberië en dacht ik "hier moet een voorouderlijke lijn zijn." Ik voelde een enorm verlangen om naar Siberië te gaan.

Maar op de één of andere manier kwam er altijd iets tussen. Niets is toeval in het leven en als ik niet naar Siberië kan, dan komt Siberië wel naar mij. In 2019 werd ik uitgenodigd om naar een therapeutenbeurs in Nederland te gaan en de eerste stand die ik daar tegenkwam was die van de "Siberische sjamanen", uiteraard !

 

Ik nam een reading bij een sjamane  Aayla en ik kreeg direct de bevestiging dat mijn voorouderlijke lijn van Siberië afkomstig is.

Na deze kennismaking  kreeg ik op vraag van de sjamane een uitnodiging om deel te nemen aan een online workshop. Ik was sprakeloos. 

Wat een kracht en wijsheid kreeg ik binnen via deze vrouw ! Een volledig nieuwe wereld ging open. Het contact met mijn gidsen was nog nooit zo intens.

Mijn intuïtie was nog nooit zo helder, mijn gezondheid verbeterde drastisch en er kwam orde in de chaos.  Alle obstakels verdwenen als sneeuw voor de zon.

De veranderingen waren ronduit fenomenaal!

 

De verbondenheid met je voorouders is een immens zalig gevoel.

EEN DROOM DIE UITKOMT.

Ook jij kan dit ervaren. Neem eens deel aan één van de rituelen die ik aanbied.

 

 

 

 

 

                                        PACHA-MAMA EEN PRACHTIGE KRACHTPLAATS

 

Lieve zielen graag zou ik een stukje van mijn hart met jullie willen delen.

Een stukje dat mij de gelukkigste vrouw op aarde maakt.

Ik heb in mijn leven de mogelijkheid gehad om naar bijzondere krachtplaatsen te reizen. Tijdens deze reizen heb ik ontmoetingen gehad met grote  shamanen en priesteressen. Ik heb van hen verschillende initiaties gekregen waardoor ik de kennis heb mogen ontvangen om  via rituelen, heling en meditaties jullie volledig vrij te maken van karma en negatieve energieën zodat jullie weer krachtig, succesvol en gelukkig in het leven kunnen staan. Tijdens mijn initiaties ontving ik zeer bijzondere amuletten, waaronder mijn sjamanen drum. Deze drum is mijn helper om jullie te helen en te begeleiden. Amuletten zijn zeer krachtige spirits die ook jou willen helpen.

 

In de tempel van Pacha-Mama kan je voor elk probleem een uniek amulet laten maken. 

Elke week organiseren we een " cirkel van vrouwelijke kracht" met een groep fantastische vrouwen. We doen oefeningen die ons zelfvertrouwen geven, die ons energie geven, die ons weer zin in het leven geven. We luisteren naar transformatie muziek. We bespreken belangrijke onderwerpen en we sluiten af met een liefdes meditatie voor de wereld. Wil je hier graag aan deel nemen. Neem dan gerust contact op.

Gsm: 0032 488.220.149

 

 

Shamaan Healer Altynai