Hallo ik ben Tamara oprichtster van vzw Pacha-mama. Ik ben al meer dan 25jaar actief in de spirituele wereld. Mijn taak in dit leven is mens en aarde weer in balans brengen en dit vooral door heling en zuivering.

Je kan mij contacteren om huizen en plaatsen vrij te maken van entiteiten. Mediteren met kristallen schedels en draken, pendelen en healing is een passie die me elke dag weer leuke en boeiende dingen doen beleven. Maar mijn allergrootste passie is het Siberisch Sjamanisme.

 

Siberisch sjamanisme en hoe het op mijn weg kwam

In het voorjaar van 2019 las ik de boekenreeks van Anastasia. Hierdoor kwam ik  zeer sterk in verbinding met Siberië en dacht ik "hier moet een voorouderlijke lijn zijn." Ik voelde een enorm verlangen om naar Siberië te gaan. Maar op de één of andere manier kwam er altijd iets tussen. Niets is toeval in het leven en als ik niet naar Siberië kan dan komt Siberië wel naar mij. In november 2019 werd ik uitgenodigd om naar een therapeutenbeurs in Nederland te gaan en de eerste stand die ik daar tegenkwam was die van de "Siberische sjamanen", uiteraard!

 

Ik nam een reading bij de grote witte sjamaan Aayla en ik kreeg direct de be-vestiging dat mijn voorouderlijke lijn van Siberië afkomstig is.

 

In het voorjaar van 2020 kreeg ik de vraag van de sjamaan om deel te nemen aan een online workshop. Ik was sprakeloos, wat een kracht en wijsheid kreeg ik binnen via deze vrouw! Een volledig nieuwe wereld ging open. Het contact met mijn gidsen was nog nooit zo intens. Mijn intuïtie was nog nooit zo helder. Mijn gezondheid verbeterde drastisch, er kwam orde in de chaos en alle obstakels verdwenen als sneeuw voor de zon. De veranderingen waren ronduit fenomenaal!

 

De verbondenheid met je voorouders is een immens zalig gevoel. EEN DROOM DIE UITKOMT. Ook jij kan dit ervaren. Klik hier voor meer informatie