Wie zijn wij:

 

Hallo,  naam is Tamara , oprichtster van vzw Pacha-Mama.

Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de spirituele wereld.

Zoals vele spirituele zielen heeft ook mijn ziel gekozen om een zwaar karma af te werken in dit leven. Alle obstakels die je in een leven hier op aarde kan ondergaan, heb ik dan ook tot in de diepte doorleefd. Maar ondanks alle moeilijke tijden ben ik  zeer dankbaar voor deze ervaringen, want hierdoor heb ik contact kunnen maken met de akasha kronieken en mijn blauwdruk zodat  ik mijn Universele taak op aarde kan waar maken.

 

Een groot deel van de mensen zijn klaar om de volgende stap te zetten. Ik en andere star seeds kunnen jullie daar bij helpen.Galactische spiritualiteit, een passie die me elke dag weer leuke en boeiende dingen in het leven brengt.

 

 

 

 

Hoi, hoi mijn naam is Christa

Tamara vroeg aan mij ; ‘Vertel eens in ’t kort hoe je mij hebt leren kennen’ : Tja, wat is kort !

Het was een nog zonnige donderdagavond toen Tamara binnen kwam gewandeld in de hondenclub, waar ik toen lid van was.

Haar zoon kende ik al. Toen ik haar zag dacht ik “ OMG , wat gooien ze hier binnen !” Tamara, vrij imposant, vol van charisma, en ja, pluimen in haar haar.

Een toenmalige vriendin vertelde mij dat Tamara een winkeltje/spiritueel centrum had ; met stenen, wierookstokjes, boeddha’s enz…

Ik dacht, tof , daar wil ik wel eens naartoe. En dat was voor mij toen het begin van  thuiskomen toen ik daar binnen kwam. Ik was direct verkocht en hing aan haar lippen wanneer ze begon te praten.

 

Mijn allereerste workshop was de ‘ZON healing’. En mijn zaadje was gepland.

Tijdens mijn/onze spirituele reis/reizen heeft zij mij telkens aanhoort, begrip opgebracht, ondersteund, gelachen, geweend, kortom een rots in de branding.

Ik zeg altijd “ze is een wandelende encyclopedie”.

Zo zijn wij uiteindelijk tot de ontdekking gekomen dat we niet alleen goeie vriendinnen geworden zijn, maar dat we ook echt ZIELEN zusters zijn..

 

Tamara stimulerende mijn helder voelen door workshops, meditaties, heling, energetische projecten voor de aarde en nog zoveel meer.

Door dit alles, tot in de diepte te doorleven,  zijn wij samen  ZO enorm gegroeid, voelen wij elkaar zo goed aan en kunnen we elkaar heel goed aanvullen.

Door deze  samenwerking kunnen we  jullie de beste steun geven in alle aspecten van het leven.

Vandaar dat ik de sprong neem om deel te nemen aan de werkgroep van de Starseeds en samen met Tamara  jullie te inspireren, te ondersteunen en te begeleiden.

 

 

Ik kijk er al vast naar uit.

Ga in je kracht staan.

Wees verantwoordelijk voor je keuzes en accepteer de

consequenties.

Geef je eigen invulling.

En laat niet een ander aanpakken wat voor jou is bedoeld.

Heb vertrouwen in jezelf.

Kies zelf, vanuit Liefde voor jezelf.

 

Liefs Christa