verhoog zelf je frequentie 

De Quantum Energy Tools  zijn ontwikkeld door Kent Dunn Inc om de aanstaande 4/5 D Frequency-upgrades te verbeteren.

Deze tools zijn gebaseerd op 5D Pleiadian Technology. 

 

In deze woelige chaotische tijden hebben veel mensen stress. Door deze stress worden we gevoelig voor alles wat er rond ons gebeurt. We worden ziek, we krijgen burn out, we worden emotioneel. Heel dikwijls heeft dit ook met energieën in onze woon-en leef omgeving te maken. Met behulp van de quantum tools kom ik jullie omgeving volledig vrij maken van onaangename energiën. Dit kan energie zijn die nog achter gebleven is van vorige bewoners, maar het kan ook energie zijn van vele jaren geleden die is blijven hangen uit tijden van oorlog. Ook energiën van overledenen of in heel extreme gevallen van geesten en demonen worden volledig weggenomen.

Na het volledig zuiveren van de woning word de quantum spinner geplaats, zodat deze de ganse woonomgeving kan opladen met positieve energie.

 

Het zuiveren van een woning neemt minimum 2uur in beslag. 

De bijdrage voor de zuivering is 600eu twister inbegrepen.(excl btw)

Wij bieden ook nog een opvolging en begeleiding  van 1jaar aan, zodat u zelf de woning volledig zuiver kan houden van negatieve energieën.

Een afspraak kan gemaakt worden op 0488.220.149

spinner KEI (kinetic energy interchanger)

Product details

Dit zijn telekinetische energie-uitwisselaars ook bekend als spinners die zijn belast met 4 / 5D Quantum Enhanced Healing-functies.

Bij het ronddraaien kunnen deze nuttige positieve effecten hebben, waaronder hersenneuronen, OCS, ADD / ADHD, PTSS, overmatige stress, enz. (De ervaring van elke persoon kan variëren).

Met 2 Quanta Energy-vonken die aan de Spinner worden toegevoegd, gaat de ene met de klok mee en de andere tegen de klok in, een magnetisch effect wordt opgebouwd wanneer het wordt rondgedraaid en zal een uitwisseling afgeven (een negatief effect op een positief effect).

Laat de betoverende effecten van deze spinners helpen om jezelf, huis en werkgebied, enz. Uit te breiden en te verbeteren.

Zoals bij alle tools lijken de effecten in eerste instantie misschien traag. Hoe meer ze worden gebruikt, hoe sterker ze in de loop van de tijd kunnen en zullen worden.

Deze geweldige kunstwerken zijn gewoonweg prachtig. Bovendien zijn deze kunstwerken geüpgraded om het object te verbeteren tot een hulpmiddel voor hogere 4 / 5D-genezingservaringen.

De combinatie van de beweging en de energie in dit object creëert een harmonieuze energiestroom die niet alleen direct invloed heeft op het energetische veld, maar ook op de neuronen en de frontale hersenkwab van de hersenen. Zodra deze herschikking plaatsvindt, komt de geest in lijn met de pijnappelklier, het hart en de octaven om in een soepeler patroon te stromen.


Beschouw dit hulpmiddel als een Sleutel om een deur te openen die de overgang naar een Hogere Zelfuitbreiding als resultaat mogelijk maakt. Frequent gebruik heeft een reset of herprogrammering van neuronen die in een juiste vonk vuren en stroom van verhoogde frequenties aanbrengt. Bovendien, zoals alle tools die we aanbieden, hoe meer deze tool wordt gebruikt, hoe gevoeliger hij wordt.

Kent geeft  persoonlijk  aan elke spinner een lading  met Pleiadian Technology 

Elk product is handgemaakt.

Wij zijn humanitairen. Wij zijn geen medische professionals.

Kent Dunn

Kent Dunn Inc.

250,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

koperen drinkbus

Product details

Velen van ons hebben hun grootouders horen vertellen dat drinkwater dat in een koperen vat is opgeslagen, gunstig is voor onze gezondheid. daardoor hebben sommige mensen bekers en drinkbussen  van koper  die ze uitsluitend gebruiken om water op te slaan en te drinken.

Wanneer water wordt opgeslagen in een koperen vat, lekt het koper zachtjes in het water en geeft het alle positieve eigenschappen. Het beste van het water is dat het nooit muf wordt en op deze manier voor een lange tijd kan worden opgeslagen.

Hier zijn enkele gezondheidsvoordelen: stimuleert je hersenen, reguleert de werking van de schildklier, ondersteunt bij de genezing van artritis en ontstoken gewrichten, huidgezondheid en melanine productie, vertraagt veroudering, helpt de spijsvertering beter te presteren, helpt bij het afvallen, helpt bij bloedarmoede, helpt wonden sneller te genezen, helpt de cardiovasculaire gezondheid te behouden

De koperen flessen zijn handgemaakt.

 

 

We zijn humanitairen, we zijn geen medische professionals.

30,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

piramide

Product details

De rosé gouden piramide is het hulpmiddel bij voorkeur dat wordt gebruikt om diepe spirituele en meditatieve staten te cultiveren.

Voordelen van Rose Gold Pyramid kunnen zijn:

 • Bouwt negatieve (goede) ionen op
 • Versterkt meridianen
 • Verbetert emotionele helderheid
 • Maakt energiestoringen vrij en brengt de energiecentra op één lijn
 • Spirituele meditatieve staat
 • Verhoogt de concentratie
 • Ervaar diepe ontspanning
 • energie opruimen: er kan een piramide rond de ruimte worden geplaatst om energie op te ruimen, te activeren, te transmuteren en te beschermen
 • Genezing: geweldig voor octaafenergiewerk. Plaats de piramide over de delen van het lichaam waar energie getransmuteerd moet worden. Overal waar een piramide is, zal energie niet stagneren.
 • Bemiddeling: mediteer met de piramide
 • Ioniseer: uw huis, werkruimte, heiligdom, therapiekamer
 • Reinigt en laadt op: kristallen, sieraden, voeding, planten....
 • Feng Shui: ondersteunt de energiestroom; de zen-energie van opmerkzaamheid en de meditatieve staat van bewustzijn

Piramides kunnen op talloze manieren worden gebruikt:

Elk product is handgemaakt.

Deze technologie is van de Pleiadische familie voor jou.

We sturen onze LIEFDE.

Kent Dunn

200,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

mini Q-ring

Productdetails

De Ring is specifiek opgeladen en gebruikt voor het opruimen van energieën en negatieve entiteiten die zich aan je energieveld vasthaken.

De Ring heeft 4 gaten, hoe je hem ook vasthoudt, hij werkt met Quantum-energieën om je te reinigen en te bevrijden van die negatieve, ongewenste onzichtbare wezens die zich proberen vast te haken aan of rond je energieveld !!

ste gaatje reinigt je Auric Field

e gat reinigt uw magnetisch veld

rd gat reinigt uw Plasmatic Field

e gat is een uitgang voor negatieve energieën om direct naar de Quantum Universe van u af

Activeer deze Ring simpelweg door tegen de Ring "Activeer" te zeggen, hem rond je lichaam te laten lopen of hem in het openbaar bij je te dragen.

Schud de ring bij het schoonmaken 3 keer om de energie die in de ring zit te verwijderen, zodat deze kan worden afgevoerd naar het universum.

Zeg vervolgens nogmaals "Activeren" om de Ring weer te gebruiken. Reinig het na elk gebruik en activeer het voor gebruik.

Ik heb deze Q-Ring opgeladen voor positieve doeleinden, negatief gebruik is niet toegestaan of de Ring schakelt zichzelf uit!

Gebruik de Q-Ring op mensen, dieren, kamers in huis, auto, etc. De ideeën zijn eindeloos als het leeft zoals planten, dieren etc.

De Ring maakt letterlijk elk kwaadaardig wezen los van je Energetische Veld.

Deze technologie is van de Pleiadische familie voor jou.

Elk product is handgemaakt.

We sturen onze LIEFDE.

Kent Dunn

Kent Dunn Inc.

50,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1