United Light Energy Bol

Sinds 2010 is deze unieke kristallen bol zoals u hierboven op de foto ziet in ons midden gekomen. Deze bol is verbonden met de united light energie bron. De bollen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Wat is united light energie?

Het is een methode om straling, negatieve energie, entiteiten, magie en andere negatieve invloeden te neutraliseren en te transformeren. De werking is gebaseerd op een interactieve bron die verbonden is met deze kristallen bollen en zet een positief krachtveld rondom een woning, leef-werkruimte of zelfs je eigen aura veld die dan alle invloeden positief transformeren. Niet alleen de woning wordt een krachtige lichtplaats maar je krijgt ook een geweldige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je eigen zielscreator.

Een goed en gelukkig leven leiden is zo belangrijk in deze tijd van chaos, oorlog, geweld, angst en ziekte. Daarom moeten we in verbinding zijn met een omgeving die ons kracht, inspiratie en innerlijke rust geeft.

Onze kristallen bollen helpen je in verbinding te komen met de lichtenergie die innerlijke groei aanwakkert om zo je passie's en levensdoelen te volgen. Dit is precies het extra steuntje dat we in deze moelijke tijden nodig hebben.

Onze United Light Energy kristallen bollen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een behandeling of adviezen door uw arts. ULE bollen hebben een hogere trilling en werken synergetisch nog krachtiger wanneer je optimaal meewerkt aan een gezondere levenswijze, innerlijke groei, gezonde voeding, positief denken, ...enz. Je krijgt als het ware wegwijzer impulsen, maar je moet er wel zelf nog voor kiezen en er naar handelen.

Wil je meer te weten komen of wil je een totale zuivering van je woning neem dan zeker eens contact op of kom de energie ervaren in onze winkel. Onze ULE bollen zijn ook te koop via onze webshop.

 

 

ULE getest bij melkveekoeien onder invloed van WIFI

Onze medewerker woonbioloog  Jan Hendrik Douwes had enige tijd terug bij een melkveebedrijf in Friesland een proef kunnen opzetten in samenwerking met een melkrobot installateur. Door de nieuwe installatie van melkrobots die in de stallingen gelinkt zijn met een smart WIFI systeem was te merken dat melkkoeien er aanvankelijk last van kregen, dat was een reden om United Light Energy woonbiologie als proefperiode op te starten.

Er werd een ULE kristallen bol van 20 cm geplaatst in de melkveestalling en de monteur van de melkrobots heeft gelijktijdig de data nauwkeurig opgevolgd. Er was al een duidelijke voormeting dus het was uitkijken naar de positieve invloed en dus resultaten van ULE. Koeien begonnen beter te eten en de vertering werd beter, dieren werden rustiger, sluiten gemakkelijker aan op de melkrobot, minder ziekte en minder gebruik van medicijnen, meer productiviteit ..enz. De opvallende resultaten door ULE woonbiologie werden elektronisch bijgehouden en enkele hoger bevoegden waren er getuige van.