UNITED LIGHT ENERGY

United Light Energy kristallen bollen hebben een unieke werking om de energie van je omgeving, je huis of leefplek weer in harmonie te brengen.

Een goed leven leiden waarbij je je verbonden voelt met je omgeving en met anderen waarvan je ook weer kracht, inspiratie en innerlijke rust van terug krijgt. Dat is wat we nodig hebben maar is niet vanzelfsprekend.

Onze kristallen bollen helpen je te leven in verbinding te brengen met een lichtenergie die een innerlijke groei en flow in je aanwakkert om je passie's en levensdoelen te volgen. Dit is precies het extra steuntje naar innerlijk geluk die we in tijden van turbulente kosmische veranderingen wel kunnen gebruiken.

De alledaagse wereld waarin we nu leven wordt sterk beïnvloed door onzichtbare invloeden en energieën die zowel versterkend maar helaas ook sterk verzwakkend op ons inwerken. Veel gevoelige mensen ervaren kracht en vitaliteitsverlies door straling, negatieve invloeden en andere omgevingsfactoren en zijn intuïtief op zoek naar een goede bescherming.

De United Light Energy is een woonbiologie methode om straling te neutraliseren. De werking is gebaseerd op een interactieve of 'intelligente bron' en een 'connectie' naar een kristallen bol. Deze bol zet een positief krachtveld in je woning en zal alle invloeden positief omzetten. Niet alleen de woning wordt dan een lichtplek maar je krijgt ook een krachtige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je spirit en het hogere bewustzijn.

Ons project bestaat sinds 2010 en zowel onze gebruikers, medewerkers en woonbiologen zijn ook met elkaar betrokken en streven ernaar om samen te werken om de ULE producten steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Hier vind je dus meer oplossingen en getuigenissen van mensen die door de 'United Light Energy' kristallen bollen reeds zijn geholpen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hoe jij ook het voordeel van een geneutraliseerde woning kan benutten zullen we nog verder uitleggen..

5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie

Wij krijgen nu verschillende vragen over de toenemende hoogfrequente straling van de nieuwe generatie 5G mobiele netwerken en of onze ULE woonbiologie toereikend is. Uiteraard zijn we hier al mee enige tijd op voorzien. Via de extra programmeringen die wij aan onze bron van United Light Energy toevoegen worden alle geplaatste ULE kristallen bollen automatisch geupdated zodat er momenteel een optimale neutralisatie van 5G straling mogelijk is.

De invloed van 5G straling op ons biologisch energetisch veld (aura) heeft een verzwakkende invloed op onze gezondheid. Door de toenemende hoog frequente straling die we overal ontvangen verzwakken we ons bio energetisch veld (aura) en heeft tot gevolg dat het immuunsysteem en lichaamscellen onder extreme druk en intoxicatie staan. Hoog frequente straling is niet verenigbaar met onze cellen en misvormen ons biologisch elektromagnetisch veld (aura). Daardoor worden we veel vatbaarder voor ziekte en tal van klachten zoals infectiegevoeligheid, vermoeidheid, hypersensitiviteit, verwardheid, onrust ..enz

De invloed van 5G werd ook gemeld door melkveehouders in Friesland die een onderzoek eisten toen koeien zich vreemd begonnen te gedragen nadat G5 masten werden geplaatst en getest. 500 koeien sloegen in paniek en liepen door de afrastering, ook in de stallen bleven ze erg onrustig. De oorzaak lag duidelijk te vinden bij 5G straling. Je kan hier het artikel lezen.

ULE getest bij melkveekoeien onder invloed van WIFI

Onze medewerker woonbioloog Jan Hendrik douwes had enige tijd terug bij een melkveebedrijf in Friesland een proef kunnen opzetten in samenwerking met een melkrobot installateur. Door de nieuwe installatie van melkrobots die in de stallingen gelinkt zijn met een smart WIFI systeem was te merken dat melkkoeien er aanvankelijk last van kregen, dat was reden om United Light Energy woonbiologie als proefperiode op te starten.

Er werd een ULE kristallen bol van 20 cm geplaatst in de melkveestalling en de monteur van de melkrobots heeft gelijktijdig de data nauwkeurig opgevolgd. Er was al een duidelijke voormeting dus het was uitkijken naar de positieve invloed en dus resultaten van ULE. Koeien begonnen beter te eten en de vertering werd beter, dieren werden rustiger, sluiten gemakkelijker aan op de melkrobot, minder ziekte en minder gebruik van medicijnen, meer productiviteit ..enz. De opvallende resultaten door ULE woonbiologie werden elektronisch bijgehouden en enkele hoger bevoegden waren er getuige van.

United Light Energy woonbiologie

Onze ULE woonbiologie werkt met een quantum bron die verbonden is met een kristallen bol. Wij voorzien deze bron met regelmatige energetische updates om nieuwe stralingfactoren blijvend te kunnen neutraliseren. Dit is een automatisch gebeuren waarvoor de gebruiker niets hoeft te ondernemen. De kristallen ULE bol zet een krachtveld neer in en rondom een woning, een bedrijf, een school, enz. Dit krachtveld is in staat om alle inkomende en inpandige straling volledig te neutraliseren zodat de energiebalans in de omgeving weer positief te voelen is.

Omdat we werken met dit intelligent update systeem kunnen ook de ULE kristallen bollen die in het verleden zijn aangekocht ook vandaag volledig werkzaam blijven. 

Negatieve stralinginvloed van 5G wordt kwalitatief omgezet door het transmuteren van de stralingsinvloed rondom het menselijk biologisch elektromagnetisch veld (aura). De menselijke aura binnen het ULE krachtveld krijgt hierdoor meer kracht, energie. De aura gaat zich meer ontspannen, herstellen en in balans gebracht worden. Door volledige aurabescherming worden ook de geestelijke, fysieke en cellenmatige processen terug in positieve ontwikkeling gebracht.

Herstel van morele en spirituele vermogens

Straling en de toename van 5G hoge frequentie straling heeft een enorme impact op het afvlakken van ons gevoel van verbondenheid waardoor we de maatschappij zien afdalen naar normen verlies en meer agressie. De verbinding tussen ons voelen en denken wordt uit balans gebracht waardoor mensen immoreel worden en egoïsme nastreven in plaats van verbondenheid en liefde. Onze hersenen worden beïnvloed en zodanig geswitcht dat mensen het contact met hun natuur en geestelijke balans verliezen, waardoor je ook je spirituele vermogens verliest. Door ULE wordt alles herstelt en terug gedraaid waardoor je morele waarden en spirituele vermogens toenemen. 

Wees verstandig met gebruik!

Onze United Light Energy kristallen bollen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een behandeling of adviezen door uw arts. ULE bollen hebben een hogere trilling en werken synergetisch nog krachtiger wanneer je optimaal meewerkt aan een gezondere levenswijze, innerlijke groei, gezonde voeding, positief denken, ...enz. Je krijgt als het ware wegwijzer impulsen, maar je moet er wel zelf nog voor kiezen en er naar handelen.

UNITED LIGHT ENERGY NEUTRALISATIE PAKKET

De United Light Energy is een woonbiologie methode om straling te neutraliseren. De werking is gebaseerd op een interactieve of 'intelligente bron' en een 'connectie' naar een kristallen bol. Deze bol zet een positief krachtveld in je woning en zal alle invloeden positief omzetten.

Niet alleen de woning wordt dan een lichtplek maar je krijgt ook een krachtige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je ziel en het hogere bewustzijn. Steeds meer mensen blijken gevoelig te zijn voor omgevingsfactoren zoals straling en negatieve energie.

Wanneer je last hebt van straling heeft dit ook een invloed op je gezondheid, je persoonlijke ontwikkeling en contact met de ziel.
Een goede neutralisatie van alle omgevingsfactoren kan daarbij oplossing bieden

De United Light Energy kristallen (kristalglas) bol is geprogrammeerd met informatie die de invloed van straling en allerlei negatieve invloeden neutraliseert. Alle binnenkomende stralingsfactoren in je huis of bedrijf worden onmiddellijk omgezet naar positieve energieën.


De meest voorkomende negatieve omgevingsfactoren zijn: Elektromagnetische velden, alle elektrische apparaten en bedrading, alle communicatienetwerken, hoogspanningsleidingen, radio en tv straling, geopathische invloeden, aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen, sfeerbelasting, entiteiten en astrale invloeden, ...enz. 

Een samengesteld pakket zorgt voor een complete neutralisatie garantie van de woning. De United Light Energy kristallen bol met formaat 15 cm heeft een werkingsstraal van 16 meter. Daarmee kan je een huis of een gebouw neutraliseren tot maximum 32 op 32 meter.

Voor de meeste woningen is dit bereik dus meer dan voldoende en kan men de bol plaatsen waar men die zelf het mooiste vind. Door het grote bereik kan de bol eventueel ook een deel van de tuin mee neutraliseren.

Wees verstandig met gebruik!

Onze United Light Energy kristallen bollen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een behandeling of adviezen door uw arts. ULE bollen hebben een hogere trilling en werken synergetisch nog krachtiger wanneer je optimaal meewerkt aan een gezondere levenswijze, innerlijke groei, gezonde voeding, positief denken, ...enz. Je krijgt als het ware wegwijzer impulsen, maar je moet er wel zelf nog voor kiezen en er naar handelen.

 

465,00 €

  • Beschikbaar

professionele ondersteuning

om uw woning volledig zuiver te maken van alle negatieve energieën bieden wij u  professionele hulp aan ,omdat sommige entiteiten begeleiding nodig hebben om over te gaan is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt aangepakt.wij komen het ULE huispakket voor u plaatsen,activeren en we zorgen dat alle energieën die u in de weg staan volledig getransformeerd zijn.... u wordt ook begeleid om zelf aan de slag te gaan met de ule bol.

OPGELET:U dient het ule pakket ook te bestellen.Dit pakket brengen we zelf mee als we uw huis volledig komen zuiveren.

150,00 €

  • Beschikbaar

ULE 4cm

Deze Kristallen bol van 4 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol van 4cm kan dus veelzijdig gebruikt worden. Standaard in onze woonbiologie plaatsen we deze op de waterleiding zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan, daar waar het water de woning binnenkomt bij de watermeter.  We tapen gewoon één bol vast rond de leiding waarmee het waterdebiet energetisch gevitaliseerd wordt. Voornamelijk de verzwakkende negatieve straling die geabsorbeerd werd in de aflevering van ver buiten de woning wordt het water op energetisch niveau volledig geneutraliseerd. Tevens wordt het water gevitaliseerd door de positieve krachtmiddelen van onze  United Light Energy bron die in verbinding blijft met de kristallen bol.

25,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ule 5CM

United Light Energy Kristallen Bol 5 cm

Deze Kristallen bol van 5 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol kan ook veelzijdig gebruikt worden.

 

35,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ULE6cm

Deze Kristallen bol van 6 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol kan ook veelzijdig gebruikt worden.

45,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1