BORMO

bormo

De ambachtelijke, ritmisch vervaardigde producten van Ludwig Borms zijn eigenhandig, gewetensvol en zorgvuldig samengesteld uit zuivere natuurelementen in zijn plantenlaboratorium, om uw gezondheid én die van de natuur te dienen.

Bormo Wonder

Bormo-Wonderzalf: Deze zuivere, reuk- en smaakloze pommade bevat een grote natuurkracht die uw huid activeert om die bestanddelen op te nemen die ze nodig heeft. Bormo-Wonder is volstrekt veilig en kan daarom voor veel doeleinden gebruikt worden. Als dag-en nachtcreme geeft zij uw huid een jonge gezonde uitstraling door de gunstige werking tegen rimpels. Als lichaamsverzorging geeft zij goede resultaten voor en na het zonnebaden. Dit product is bij uitstek aan te raden als u gebruik maakt van de zonnebank. Bormo-Wonder heeft een heilzame werking bij blauwe plekken, geschaafde en geïrriteerde huid, jeuk en droge lippen. Zij heelt kloven en grauwe huid bij winter- en zomerweer, eelt en huidverdikkingen voelen minder hindelijk aan. Bormo-Wonder regenereert en versoepelt de huid rond de nagels. De nagels worden versterkt waardoor ze een diepere glans krijgen. Bormo-Wonder beschermt en maakt geen vlekken. Bij het verzorgen van kinderen en baby's is deze "kabouterzalf" onmisbaar. Dit product is ook uitermate geschikt voor pre- en postnatale   verzorging: tijdens de zwangerschap houdt het de huid soepel, bij de borstvoeding helpt het kloofjes voorkomen. Wanneer Bormo-Wonder in de maag terechtkomt, is dit ongevaarlijk. Deze pommade mag ook gebruikt worden voor het verzorgen van het tandvlees; ze neemt tevens de ongemakken van het kunstgebit weg. Bormo-Wonder is een weldadig hulpmiddel bij energetische massages, voet- en handverzorging. Bij een regelmatige verzorgende massage voelen voeten en onderbenen lichter aan, met een betere nachtrust tot gevolg. Ook voor uw intieme verzorging is Bormo-Wonder echt aan te raden. U zal ervaren dat dit product zijn naam niet gestolen heeft.

25,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

BORMO HYGIËNE

BORMO HYGIËNE
Als glansmiddel in de vaatwasmachine of als afwasmiddel bij de vaat, geeft uw servies een prachtige glans. Bovendien laat dit product geen schadelijke film of onaangename geur achter, zodat de smaak en kwaliteit van eten en drinken niet wordt verstoord. Onverdund vermengd met aarde verwijdert u zonder problemen aanbranding en roestvorming van pannen.
Bormo-Hygiëne houdt het kunstgebit zuiver.
Leder wordt gereinigd en gevoed. Goud, zilver en porselein worden mooier en de kleur van edelstenen en mineralen dieper.

Als schoonmaakmiddel geeft het verrassende resultaten: uw auto lijkt wel nieuw, uw marmeren vloer is eindelijk schoon en glanzend en uw ruiten worden helder en bij een extra beurt zelfs dampvrij. Bovendien blijven bij het schoonmaken uw handen mooi en zacht.
Bormo-Hygiëne verzacht en versoepelt de fijnwas, wast babykleertjes veilig schoon en geeft wollen truien hun veerkracht terug. Bovendien worden de kleuren niet aangetast.
Ook hemdskragen, tapijten en gordijnen worden onberispelijk schoon. U kunt Bormo-Hygiëne onverdund aanbrengen op wijn- en vetvlekken, dan verdwijnen ze nadien gemakkelijk bij het wassen.
Kamerplanten worden zonder moeite ontdaan van stof en krijgen meer ademvrijheid. Dit product kan eveneens gebruikt worden voor de hygiëne van dieren.

17,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

BORMO SHAMPOO

BORMO SHAMPOO
Deze shampoo ontspant de hoofdhuid en activeert de bloedcirculatie.
Zijn harmoniserende werking op de talgkliertjes en de haarwortels maakt uw haar weer zacht, gezond en sterk.
Bormo-shampoo is aan te raden bij haaruitval, roos, gespleten haarpunten, droog en vet haar. Hij geeft uw haar meer volume en een mooie natuurlijke glans in evenwicht met uw uitstraling. Bovendien laat het lange tijd een aangename, zuivere plantengeur na.(rozemarijn)
Bormo-shampoo mag dagelijks gebruikt worden en is geschikt voor alle haartypes.
Gebruik:
bij droog haar en haaruitval: oplossen in water en het haar zachtjes met de vingertoppen wassen. Ook voor kinderen is deze handelswijze aan te bevelen. Bij vet haar: het schuim 5 minuten laten inwerken, spoelen met warm water. Deze behandeling herhalen en naspoelen met lauw water.

28,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

HAARBALSEM

HAARBALSEM
Dit produkt zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid en werkt zeer ontspannend.
Haarbalsem kan eveneens gebruikt worden als verzorgende gel en voor het verzorgen van de baard.
Gebruik: na het wassen met Bormo Shampoo, de balsem tussen het nog vochtige haar op de hoofdhuid verdelen. 15 minuten tot 1 uur laten inwerken.
Bij vet haar, de Haarbalsem zo lang mogelijk laten inwerken.
Het haar spoelen en opnieuw met Bormo Shampoo wassen.
Bij gebruik van deze balsem dient het haar nadien gewassen te worden het gebruik is dus anders dan de reguliere balsemprodukten.

25,00 €

22,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1