Purperen plaatjes

Purperen disc

Een purperen disk heeft een diameter afmeting van 4 cm en heeft dezelfde werking als de andere formaten van Purperen Platen. Deze ronde purperen disk is geschikt om als hanger om je nek te dragen. Er is een gaatje voorzien in de purperen disk die je aan een fijne ketting of een koordje kan hangen. De energie van de purperen disk wordt gelijkmatig verdeelt via de thymusklier verspreid in je aura en energiesysteem. Ook dieren kunnen een purperen disk aan de halsband dragen.

 

 

25,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Purper plaat klein 13 x 8 cm

Purperen Platen transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie en levend wezen: mens, dier, water, plant en materie waarmee het in aanraking komt. De Purperen Platen helpen de mens in zijn spirituele ontwikkeling door het levensvibratieniveau omhoog te brengen.

35,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Purper plaat groot 29 x 29cm

De grote Purperen Platen transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie en levend wezen: mens, dier, water, plant en materie waarmee het in aanraking komt. De Purperen Platen helpen de mens in zijn spirituele ontwikkeling door het levensvibratieniveau omhoog te brengen.deze grote platen worden ook in de koelkast gebruikt.

99,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Purperen Plaatjes krijgen steeds meer aandacht in de wereld van holistische heelwijzen. Ze functioneren als ontvangers en zenders van kosmische levensenergie. Ze creëren een energieveld in en rond zichzelf en doordringen met deze energie elke materie waarmee ze in aanraking komen. De levensenergie is zeer heilzaam voor alle levende wezens: mens, plant en dier.  Heel wat mensen getuigen over de bijna wonderlijke effecten zoals bij heling, creativiteit, liefde, afstand healing, wensen , meer geluk, gezondheid voor planten en dieren ..enz.  Daarom willen we dat deze kennis over deze platen en hoe ze te gebruiken voor iedereen bereikbaar is.

TIP:DE PLAATJES HELPEN OOK HET IMMUUNSYSTEEM TE VERSTERKEN WAARDOOR WE MINDER VATBAAR ZIJN VOOR ZIEKTEN EN VIRUSSEN;

GARANTIE: We krijgen de laatste jaren veel vragen over de echtheid van onze Purperen Plaatjes. Er zijn tegenwoordig veel copies van de plaatjes op de markt gekomen waardoor er veel verwarring is over welke nu de echte zijn. Wij kopen  de Plaatjes aan in de VS bij de originele fabrikant. Oorspronkelijk was dit Ralph Bergstresses, de originele uitvinder en fabrikant.Toen Ralph kwam te overlijden hebben de mensen die met Ralph meewerkten de platen verder blijven fabriceren volgens de richtlijnen van Ralph, zij zijn onze leverancier geworden. De Purperen Plaatjes werden altijd gemaakt en uitbesteed aan een metaalfabrikant en het was altijd de behandeling na het fabriceren die er voor zorgde dat de atomen in de plaatjes een eeuwige resonantie vibratie kregen.  Dit wordt nog steeds zo gedaan door dezelfde opvolgers van Ralph tot vandaag de dag. De kleur kan zeer lichtjes wijzigen door het kleurbad.  De platen hebben altijd hun zelfde werking behouden. Je kan de energie duidelijk zonder twijfel ervaren en voelen.  Wat betreft de informatie over de purperen plaatjes zijn we ook steeds authentiek gebleven en zijn we niet verantwoordelijk voor allerlei beweringen en verhalen die op andere websites over de Purperen Plaatjes worden vermeld.

 

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van gebruikers en onderzoek van de fabrikant. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.

 


Hoe werken ze?

 

De Purperen Plaatjes of ook wel Purperen Tesla Plaatjes genoemd transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie waarmee het in aanraking komt. De atoomstructuur van deze purperen platen zijn gewijzigd en laten de atomen en electronen in het aluminium resoneren in afstemming met de kosmische levensenergie. Deze levensenergie is aanwezig in gans het universum en zijn dezelfde energiedeeltjes die de atomen in alle materie in stand houd. Fysieke materie is dus niets anders dan verdichte energie.

De Purperen Plaatjes zijn niet opgeladen met 'iets'. Ze functioneren als ontvangers en zenders van kosmische levensenergie of prana, zoals dit genoemd wordt in de yogafilosofie. Purperen Plaatjes werken als transformatoren die deze vrije levensenergie voor altijd door deze platen laten stromen.

Kosmische levensenergie is de kracht die het hele universum doordringt.

Wanneer deze levensenergie ons lichaam verlaat zijn we dood. Als we een appel van de boom plukken zal de levensenergie niet meer in de appel worden aangevoerd en het rottingsproces begint. Daarom is de energie van deze Purperen Plaatjes zeer heilzaam voor alle levende wezens zoals mens, dier, water en planten en mineralen.

De plaatjes mogen ook bij zwangerschap en baby's gebruikt worden.

 

 

Voorbeelden waarvoor de Purperen Plaatjes worden gebruikt

 

 • Draag een plaatje in je zak voor meer energie. Vrouwen dragen een Purperen plaatje in hun handtas. lichaamscontact is niet nodig.
 • Plaats een plaatje op een pijnlijke plaats om genezing te bespoedigen. Nek en rugpijn, krampen, hoofdpijn, verbranding, spierpijn, wonden – operatiewond -, snijwond, enz..
 • Een plaatje vasthouden tussen je handen kan je zeer snel tot ontspanning brengen of doet vermoeidheid verdwijnen als je een plaatje op je solar plexus legt. Zitten op een plaatje helpt om dieper te mediteren. Een plaatje helpt opnieuw de energie te doen stromen op plaatsen in het lichaam waar die geblokkeerd zit. Wanneer je spanning of angst ervaart stimuleert een plaatje tussen je handen jouw hartcentrum te openen. De spanningen transformeren en men ervaart opnieuw positieve energie en liefde.
 • Leg een Purperen Plaatje onder een waterkruik of een glas water. Hiervan drinken of je voeding bereiden geeft je meer energie. Bloemen en planten blijven langer gezond.
 • Een Purperen Plaatje onder een zieke plant of onder het nest van een ziek huisdier, helpt het herstel.
 • Een Purperen Plaat helpt je beter te concentreren wanneer je een boek leest. - plaatje op bladzijde ernaast - Ook tijdens het computeren verlies je minder focus en raak je niet zo snel vermoeid.
 • Slapen met een plaatje onder je hoofdkussen brengt een vitale nachtrust. Zelfs als je nacht te kort was. Sommigen kunnen echter niet slapen met een plaatje vanwege de hoge energievibratie's.
 • Regelmatig gebruik van de Purperen Plaatjes brengt jouw persoonlijke vibratieniveau omhoog en helpt je daardoor tot hogere zelfontwikkeling. Sommige mensen ondervinden de beste resultaten door de Purperen Platen voor een kortere periode te gebruiken. Bvb 2 maal per dag 30 minuten of een uurtje. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. De behoefte is voor iedereen anders.

Met een Purperen Plaatje kun je mogelijk wonderen verwachten! Je kan je eigen Purperen magie bedrijven door met een plaatje een wens of een intentie te versterken. Doe beslist eens de volgende test: leg een foto van een persoon met de afbeelding naar beneden op een Purperen Plaatje. - niet langer dan een uur! - De houding van die persoon tegenover je zal veranderen of die persoon overwint een moeilijk moment: Een operatie, sollicitatie, examen, onwel voelen, ongeluk, Trauma,.. Probeer het en... verwacht een wonder!!

 • Plaats een grote Purperen Plaat in het midden van de koelkast. Voeding zal langer vers blijven
 •  De smaak van voedsel zal een meer verfijnde smaak krijgen, je voedsel krijgt een hogere trilling waardoor het bijdraagt aan je eigen trillingsfrequentie.