Purperen plaatjes

Purperen disc

Een purperen disk heeft een diameter afmeting van 4 cm en heeft dezelfde werking als de andere formaten van Purperen Platen. Deze ronde purperen disk is geschikt om als hanger om je nek te dragen. Er is een gaatje voorzien in de purperen disk die je aan een fijne ketting of een koordje kan hangen. De energie van de purperen disk wordt gelijkmatig verdeelt via de thymusklier verspreid in je aura en energiesysteem. Ook dieren kunnen een purperen disk aan de halsband dragen.

 

 

25,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Purper plaat klein 13 x 8 cm

Purperen Platen transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie en levend wezen: mens, dier, water, plant en materie waarmee het in aanraking komt. De Purperen Platen helpen de mens in zijn spirituele ontwikkeling door het levensvibratieniveau omhoog te brengen.

35,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Purper plaat groot 29 x 29cm

De grote Purperen Platen transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie en levend wezen: mens, dier, water, plant en materie waarmee het in aanraking komt. De Purperen Platen helpen de mens in zijn spirituele ontwikkeling door het levensvibratieniveau omhoog te brengen.deze grote platen worden ook in de koelkast gebruikt.

125,00 €

  • Uitverkocht