ULE 4cm

Deze Kristallen bol van 4 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol van 4cm kan dus veelzijdig gebruikt worden. Standaard in onze woonbiologie plaatsen we deze op de waterleiding zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan, daar waar het water de woning binnenkomt bij de watermeter.  We tapen gewoon één bol vast rond de leiding waarmee het waterdebiet energetisch gevitaliseerd wordt. Voornamelijk de verzwakkende negatieve straling die geabsorbeerd werd in de aflevering van ver buiten de woning wordt het water op energetisch niveau volledig geneutraliseerd. Tevens wordt het water gevitaliseerd door de positieve krachtmiddelen van onze  United Light Energy bron die in verbinding blijft met de kristallen bol.

25,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ule 5CM

United Light Energy Kristallen Bol 5 cm

Deze Kristallen bol van 5 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol kan ook veelzijdig gebruikt worden.

 

35,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ULE6cm

Deze Kristallen bol van 6 cm behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy.  Deze bol kan ook veelzijdig gebruikt worden.

45,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

neutralisatie pakket

Een samengesteld pakket zorgt voor een complete neutralisatie garantie van de woning. De United Light Energy kristallen bol met formaat 15 cm heeft een werkingsstraal van 16 meter. Daarmee kan je een huis of een gebouw neutraliseren tot maximum 32 op 32 meter.Soms is het nodig dat er nog extra kleine bolletjes(2 stuks zijn gratis) gezet moeten worden voor de waterleiding en/of een praktijk ruimte.We plaatsen  deze op de waterleiding zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan, daar waar het water de woning binnenkomt bij de watermeter.  We tapen gewoon één bol vast rond de leiding waarmee het waterdebiet energetisch gevitaliseerd wordt. In de praktijkruime kan de het bolletje vrij geplaats worden.

465,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

professionele ondersteuning voor uw ule huis pakket

Om uw woning volledig zuiver te maken van alle negatieve energieën bieden wij u  professionele hulp aan. Omdat sommige entiteiten begeleiding nodig hebben om over te gaan is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt aangepakt. Wij komen het ULE huispakket voor u plaatsen, activeren en we zorgen dat alle energieën die u in de weg staan volledig getransformeerd zijn.... u wordt ook begeleid om zelf aan de slag te gaan met de Ule bol. Het zuiveren van het huis zal een aantal uren in beslag nemen aanvankelijk van hoe sterk de energieën zijn.

OPGELET: U dient een afspraak te maken om het Ule pakket te bestellen.

Dit pakket brengen we zelf mee als we uw huis volledig komen zuiveren. 

Kilometervergoeding wordt ook aangerekend bij verre afstanden.

 

250,00 €

  • Beschikbaar